IZRADA WEB TRGOVINEWEB SHOP

Želite li proširiti svoje poslovanje i otvoriti trgovinu koja će biti dostupna vašim kupcima 24 sata/365 dana u godini?
Freestyle je tu da vam ponudi vrhunsku uslugu izrade prilagođenih web trgovina koje će odražavati vaš jedinstveni brend i privući ciljanu publiku.


Web trgovina je online sustav za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Funkcionira na način virtualne trgovine i dostupan je stalno vašim kupcima. Povezivanjem s vašom realnom ponudom u mogućnosti ste ponuditi svoje proizvode i usluge svim korisnicima interneta, u bilo koje vrijeme i neovisno o njihovoj fizičkoj lokaciji.

Mi smo web razvojni tim koji je specijaliziran za WoordPress projekte! Izrađujemo unikatni web dizajn i web stranice na temelju WordPress CMS sustava, a na njega instaliramo WooCommerce rješenje prilagođeno dizajnu kojeg smo izradili za vas.

U Freestyleu vjerujemo da je WooCommerce moćan alat za uspjeh e-trgovine. Otvorenog je koda, iznimno prilagodljiv i njegova infrastruktura može podržati poslovanje u rasponu od malih do velikih trgovina.

Besplatno savjetovanje

Razgovarajte s našim stručnjacima o vašim ciljevima i potrebama. Analiziramo zajedno vaše zahtjeve i prilagođavamo strategiju prema vašim specifičnostima.

Kreiranje profesionalnog dizajna

Dizajn prilagođen vašem brandu, istovremeno privlačan i funkcionalan. Web stranica prilagođena svim uređajima za besprijekorno iskustvo korisnika.

Napredne funkcionalnosti trgovine

Upravljanje inventarom i praćenje zaliha. Brza i sigurna košarica, podrška različitim metodama plaćanja i opcijama dostave.

Optimizacija za tražilice

Povećajte vidljivost na tražilicama s našim SEO optimiziranim rješenjima. Korištenje najnovijih tehnika za poboljšanje rangiranja i privlačenje ciljane publike.

Sigurnost na prvom mjestu

SSL certifikat za sigurnu razmjenu podataka. Redovita ažuriranja i praćenje sigurnosnih standarda.

Podrška i edukacija

Obuka za vaš tim kako bi učinkovito upravljao trgovinom. Kontinuirana podrška nakon početka rada trgovine kako bi odgovorili na vaša pitanja i optimizirali performanse.

Transparentni rokovi

Jasno definirani rokovi kako bismo osigurali pravovremenu isporuku.

Povoljne cijene

Pristupačne cijene prilagođene opsegu vašeg projekta.