IZRADA WEB APLIKACIJA


Imate ideju

za razvoj vlastite aplikacije, ali niste sigurni odakle krenuti? Javite nam se da Vam pomognemo u realizaciji vaše ideje.

Izrada aplikacije je proces koji se sastoji od nekoliko neophodnih koraka. Počinje od analize i specifikacije zahtjeva kada zajednički prolazimo kroz vašu ideju kako bi utvrdili namjenu aplikacije i njene funkcionalnosti. Nakon toga krećemo sa izradom idejnog rješenja u kojem se definira struktura i interakcije korisnika sa aplikacijom. Treći korak podrazumijeva proces dizajna aplikacije na bazi skice. U skici se nalazi sve što je potrebno kako bi vaša aplikacija dobila prepoznatljiv izgled. Nakon potvrde dizajna krećemo na programerski dio posla koji je sama suština razvoja aplikacije. Nakon toga slijedi integracija i testiranje aplikacije kojom se potvrđuje cjelokupna povezanost komponenti aplikacije. Na kraju se izrađuje uputa za korisnike i uvodi se aplikacija u sustav poslovanja.

U našoj ponudi usluga možete naći više različitih rješenja ovisno o tome koje su Vam poslovne potrebe. Trebate li samo prilagoditi web stranicu za specifični zadatak ili softver koji će Vam povezati cjelokupno poslovanje. Možda Vam je potrebno samo prilagođavanje neke od postojećih aplikacija koje koristite, javite nam se da zajednički razradimo Vašu ideju. Nakon što kreiramo specifikaciju aplikacije izradit ćemo Vam ponudu za našu uslugu.

Izrada web aplikacija

Izrađujemo poslovne aplikacije u jezicima i tehnologijama: PHP, Javascript, jQuery, Node JS, HTML, CSS, Wordpress, WooCommerce i Bitrix24. Naše aplikacije osiguravaju vam poslovanje u pokretu, mobilnost i fleksibilnost, a tehnologija izrade osigurava Vam vrhunski dizajn koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe u poslovanju. Učitavanje vaše aplikacije odvija se putem web preglednika (npr. Google Chrome) i nije vam potrebna nikakva dodatna instalacija. Vaša aplikacija dostupna Vam je svugdje gdje vam je zaista i potrebna putem različitih uređaja: laptopa, mobitela, tableta ili stolnog računala. Naše aplikacije su u potpunosti individualne i prilagođene Vašem poslovanju. Putem web aplikacije možete značajno pojednostavniti, olakšati i ubrzati vaše poslovanje, stoga nam se obratite da implementiramo vaše poslovne procese u odgovarajuću web aplikaciju.

Izrada baze podataka

Ukoliko Vam je potrebna izrada baze podataka slobodno nam se javite da definiramo vaše poslovne potrebe za učinkovitije upravljanje podacima. Pažljivo ćemo analizirati vaše zahtjeve i poslovne procese kako bismo identificirali ključne elemente vašeg poslovanja.

U fazi analize vršit ćemo dubinsku analizu identificiranih potreba i pripremiti detaljan plan izrade baze podataka.
Nakon odobrenja analize započet ćemo sa implementacijom baze podataka u tehnologijama koje odgovaraju vašim potrebama :
MariaDB, MySQL, SQL Server ili MS Access. Ova faza obuhvaća kreiranje tablica, implementaciju sigurnosnih mjera i prava pristupa.

Dodatne usluge
Integracija baze podataka s vašim postojećim sustavima, obuka osoblja za učinkovito korištenje baze podataka, održavanje i podrška nakon implementacije.
Cijena
Cijena ovisi o opsegu projekta i specifičnim zahtjevima. Nakon inicijalnog sastanka i analize, pružit ćemo vam točnu cijenu i rokove izrade.
Zašto odabrati nas?
Freestyle je posvećen pružanju rješenja visoke kvalitete, prilagođenih vašim potrebama. Imamo iskustvo u radu s različitim tehnologijama baza podataka i uvijek se trudimo ostvariti dugoročna partnerstva s našim klijentima.

Prilagođavanje web i desktop programa

Nudimo Vam prilagođavanje i proširenje funkcionalnosti MS Ofice paketa aplikacija: Excel, Word, Access korištenjem VBA programskog jezika. Ukoliko radite sa Google aplikacijama nudimo Vam izradu i prilagođavanje dokumenata, tablica i formi korištenjem Google Apps Scripta.U svakodnevnom poslovanju radite sa aplikacijama za izradu tabličnih proračuna poput MS Excel-a ili Google tablica i vjerojatno koristite vrlo mali dio njihovih mogućnosti. Kroz razne edukacije učite i stvari koje malo ili nikada ne koristite u poslovanju te one mogu biti vremensko opterećenje za vaše zaposlenike. Stoga Vam nudimo uslugu prilagođavanja desktop aplikacija potrebama vaše poslovanja na način da se izvrši automatizacija određenih poslovnih zadataka kako bi Vam ostalo više vremena da se posvetite prodaji usluga ili proizvoda.