IZRADA WEB STRANICAModerne web stranice

Tražite web stranicu za malu tvrtku koja nudi vizualnu privlačnost i mobilnu dostupnost, koja je dizajnirana da vaše posjetitelje pretvori u kupce? Ne tražite dalje ! Želimo da vaše poslovanje bude uspješno, stoga su sve naše web stranice izgrađene na temelju godina iskustva sa korisnicima i najboljih praksi web pretraživača.


Usluga izrade osnovnog paketa web stranica

Za mala poduzeća i obrte nudimo izradu osnovnog paketa web stranica po cijeni od 400,00 € ( 3.013,80 kn ). Stranice su modernog dizajna i prilagođene su mobilnim uređajima. Osnovni paket se sastoji od 5 stranica: Početna, Proizvodi/Usluge, Kontakt, O nama i stranica po izboru. Rok za izradu stranice je 14 dana nakon što dostavite potrebnu dokumentaciju. U sklopu usluge radimo registraciju domene i e-mail adrese te Vam pomažemo oko izbora povoljnog smještaja vaše stranice na kvalitetnim hosting servisima kao što su Hostinger i Bluehost.

Dodatne stranice i funkcionalnosti

U slučaju da imate potrebu za izradom dodatnih web stranica ili dodatnih funkcionalnosti izraditi ćemo Vam posebnu ponudu za uslugu. Posebna ponuda se može pripremiti nakon što održimo inicijalni sastanak na kojem bi dogovorili detaljnu specifikaciju Vašeg zahtjeva, dinamiku izrade web stranica i njenih funkcionalnosti.

Usluga održavanja i ažuriranja web stranica

Ukoliko imate postojeću web stranicu za koju Vam je potreban redizajn, pomoć oko održavanja funkcionalnosti stranica ili trebate dodati novi sadržaj nudimo Vam mogućnost ugovaranja održavanja prema cjeniku po satu usluge ili izradu godišnjeg plana sa mogućnosti popusta na uslugu u skladu sa količinom sati održavanja. U sklopu usluge nudimo Vam održavanje funkcionalnosti web stranice na WordPress platformi putem ažuriranja WordPress-a, njegovih dodataka i tema. Nudimo Vam usluge implementacije novih funkcionalnosti i sadržaja: slika, teksta, fonta, stila i pozadine.

Izrada Web trgovina

Web shop (web trgovina) je online sustav za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Funkcionira na način virtualne trgovine i dostupan je 24/7/365 u realnom vremenu. Povezivanjem s vašom realnom ponudom u mogućnosti ste ponuditi svoje proizvode i usluge svim korisnicima interneta, u bilo koje vrijeme i neovisno o njihovoj fizičkoj lokaciji.

Izrađujemo unikatni web dizajn i web stranice na temelju WordPress CMS sustava, a na njega instaliramo WooCommerce rješenje također prilagođeno dizajnu kojeg smo izradili za vas.


Web dizajn portfolio

Izrada web stranica turizam
Web dizajn analiza tržišta
Izrada web stranica medicinske usluge
izrada web stranica za restorane
Portfolio web stranice građevinarstvo

FAQ - Česta pitanja kod izrade web stranica

1Što je internetska domena?
Internetska domena je vaša web adresa koju korisnici upisuju u traku URL preglednika kako bi posjetili vašu web stranicu. Naziv domene postaje vaša poslovna adresa pa treba paziti da odaberete ispravan naziv domene. Ime vaše domene treba biti lako pamtljivo i jednostavno za upisivanje.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET upravlja nacionalnom domenom Republike Hrvatske - hr. Svaki poslovni subjekt ima pravo na jednu besplatnu hr domenu sa nazivom tvrtke.
2Što je web hosting?
Web hosting je online servis koji Vam omogućava da svoju web stranicu objavite na Internetu.

U praksi tvrtke specijalizirane za web hosting upravljaju internetskim poslužiteljima (serverima) na kojima korisnici mogu iznajmiti određeni kapacitet poslužitelja koje Vam služe za skladištenje podataka i datoteka neophodnih za rad Vaše web stranice.
3Koliko traje izrada web stranice?
Za izradu prosječne web stranice potrebno je oko 14 dana. Priprema je uvijek pola posla pa je vrlo važno da nam klijent na vrijeme dostavi materijale za web stranicu kao što su fotografije, logotip i tekstovi.

Za složenije web stranice sa naprednim funkcionalnostima poput web trgovina izrada web stranica može potrajati nekoliko mjeseci.
4Koji su koraci u razvoju web stranice?
Prvi korak je uvijek sastanak, osobno ili na daljinu putem telekonferencije ili telefonskog poziva. Svakako želimo dobro razumjeti poslovanje i ciljeve našeg klijenta.

Nakon toga prezentiramo vizualne materijale kako bismo klijentu pokazali smjer dizajna kojim ćemo krenuti.

Izrada web stranice suradnički je proces i potičemo naše klijente da daju povratne informacije o svakom koraku. Testiranje i puštanje u rad posljednja je faza naše usluge web dizajna kako bismo svojim klijentima osigurali cjelovitu i profesionalnu web stranicu.
5Koja je najbolja tehnologija za izradu web stranica?
U Freestylu koristimo WordPress platformu jer nam omogućuje razvoj web stranica koje odgovaraju različitim budžetima.

WordPress je softver otvorenog koda koji možete upotrijebiti za kreiranje prekrasne web stranice, bloga ili aplikacije. WordPress je vodeća CMS (Content Management System) platforma koja se koristi za kreiranje i održavanje web stranica. CMS vam omogućava da jednostavno objavljujete i mijenjate sadržaj web stranice. Trenutno 39% web stranica koristi WordPress, od hobi blogera do najvećih novinskih online web stranica. Više od 60 milijuna ljudi je odabralo WordPress zbog njegovih mogućnosti:

 • Visoke performanse
 • Visoka sigurnost
 • Prilagodljiv dizajn
 • SEO optimizacija
 • Moćno upravljanje medijskim zapisima
 • Jednostavno i pristupačno
 • Skalabilni dizajn mobilnih web stranica
 • 55.000 dodataka za proširenje funkcionalnosti
6Mogu li sam napraviti web stranicu?
Web stranice su kritična komponenta svakog poslovanja, stoga je važno razviti kvalitetnu web stranicu. Predlažemo da angažirate profesionalnog web dizajnera jer to znači da će biti uključeni svi bitni aspekti kod izrade web stranice. To možda neće biti moguće ako sami pokušate napraviti dizajn web stranice jer svaki aspekt zahtijeva visoku razinu razumijevanja i specijalizacije kao što su:

- jedinstven dizajn
- besprijekorno korisničko iskustvo
- responzivni web dizajn
- sveobuhvatni SEO
7Što znači responzivni web dizajn?
U vrijeme kada je internet bio novi koncept i svi smo koristili obične telefone, web-stranice su bile dizajnirane za desktop zaslon jedne veličine. Sada s brojnim veličinama zaslona za stolna računala, mobitele i tablete, web dizajn se morao prilagoditi kako bi se osiguralo da korisnik na bilo kojem uređaju i dalje ima pozitivno korisničko iskustvo.

Responzivni web dizajn znači promjenu navigacije, izgleda i sadržaja za dobro korisničko iskustvo. Responzivni web dizajn nije druga vrsta tehnologije, to samo znači da web stranica reagira na uređaj na kojem se gleda.
8Koliko često treba ažurirati web stranice?
U prosjeku bi bilo razborito održavati svoju web stranicu barem jednom mjesečno. Web stranice treba ažurirati zajedno s rastom vašeg poslovanja. Kako se posao razvija, tako se razvija i vaša web stranica. To uključuje ažuriranje teksta i fotografija, usluga i proizvoda, elemenata dizajna, funkcionalnosti i korisničkog iskustva.

Važno je analizirati vašu web stranicu u odnosu na vaše konkurente kako biste bili sigurni da je kompatibilna i ažurna sa industrijskim standardima.
9Što je SEO?
SEO je skraćenica od Search Engine Optimization. Web tražilica omogućuje korisnicima interneta da pomoću ključnih riječ traže pojmove na internetu. Google je najčešća web tražilica koja se koristi ali postoje i druge tražilice poput Binga ili Yahoo-a. Kada korisnik upiše ključnu riječ, tražilica vraća stranicu s rezultatima. Tražilica rangira stranice na temelju njihove relevantnosti za ključne riječi koje se koriste za pretraživanje. Ove rangove određuju algoritmi, koji se razlikuju ovisno o tražilici.

 • 93% online iskustva počinje sa internet pretraživačem
 • 96% mobilnih korisnika koristi Google pretraživač
 • 32% korisnika klikne na prvi rezultat u rezultatima pretraživanja.

Optimizacija pretraživača (SEO) je praksa kojom se osigurava da te tražilice vide vašu web stranicu kao dovoljno relevantnu da se prikaže visoko na stranici s rezultatima tražilice. Ako privučete posjetitelje koji će obaviti neke aktivnosti na vašoj web stranici, bolje ćete se rangirati. Ali to se ne događa prirodno, zbog čega vam je potrebna jasna SEO strategija za vašu web stranicu.
10Zašto je SEO važan?
 • SEO je 24-satni prodavač vaše tvrtke
 • povećava promet na vašoj web stranici
 • pruža svijest o vašem brendu
 • utječe na rast povjerenja klijenata zbog dobrih rezultata u pretraživaču
 • Vaša konkurencija koristi SEO da privuče klijente
Bez obzira na uslugu ili proizvod koji prodajete imate šanse za uspjehom na pretraživaču. I kao manje poduzeće imate mogućnost da pronađete svoj put do uspjeha optimizacijom web stranice. Pri tome nije bitno da imate puno stranica niti morate trošiti preveliki budžet da poboljšate svoju internetsku vidljivost.