DIGITALNI MARKETING


Tvrtke koje na vrijeme

ne pokrenu digitalni marketing kao glavni alat za promociju svojih proizvoda i usluga znatno će smanjiti mogućnost akvizicije novih klijenata. Ukoliko tvrtke ne izgrade snažnu online prisutnost izgledno je da će početi gubiti i postojeće klijente koji će se okrenuti prema konkurenciji koja je već izgradila online promociju putem kvalitetnih web stranica, društvenih mreža i oglasa.

Kako bi omogućili mikro i malim poduzetnicima da se prilagode novim trendovima u marketingu kreirali smo ponudu osnovnih usluga internetskog marketinga da im pomognemo u osvajanju digitalnog tržišta.Izrada i vođenje Google Ads kampanje

Google reklame su najbolji izbor ukoliko želite brzo postići povećanje prodaje robe i usluga. PPC (Pay-Per-Click) oglašavanje putem Google Ads-a uključuje kupnju oglasnog prostora na istaknutim, vidljivim mjestima na vrhu stranica s rezultatima pretraživanja i web lokacijama. Pokazalo se da oglasi ciljani na pretraživačku mrežu pozitivno utječu na prepoznavanje robne marke. 33% pretraživača koji kliknu na plaćene oglase to čine jer izravno odgovaraju na njihov određeni upit za pretraživanje.

Izrada i vođenje Google My Business profila

Ne propustite nove klijente koji vas mogu pronaći na Google pretraživanju i kartama. Nudimo vam usluge izrade Google My Business profila i ažuriranja ponude za klijente u blizini vaše lokacije ili područja poslovanja.

Ponuda za nove klijente

u suradnji sa našim partnerom Idoneus d.o.o. od ožujka 2022 god. svim klijentima sa ugovorenom uslugom izrade i održavanja web stranice poklanjamo paket oglašavanja na najposjećenijoj poslovnoj tražilici u Hrvatskoj - MojKvart u vrijednosti od 3.480 kn sa trajanjem usluge 12 mjeseci. U paketu MojKvart.hr dobivate objavu profila tvrtke sa kontakt formom i kartom, mogućnost objavljivanja ponuda i kupona, detaljnu statistiku posjećenosti, svakodnevnu korisničku podršku, SEO - optimizaciju za Google tražilicu i link na web stranicu.

SEO - analiza i optimizacija

Tehnike optimizacije pretraživača mogu se koristiti za poboljšanje vidljivosti poslovnih web stranica i sadržaja povezanih s robnom markom. Prethodno je potrebno napraviti analizu vaše web stranice kako bi se utvrdilo što je sve potrebno poboljšati da dobijete više organskog prometa.

Zašto je SEO važan?

Imate mogućnost da privučete velik broj klijenata. Za razliku od plaćenih reklama promet koji se dobije pretraživanjem je besplatan. Organski promet ostaje konzistentan duže vrijeme nakon što se uspijete visoko rangirati u rezultatima pretraživanja.

Facebook marketing

U Hrvatskoj je Facebook najveća društvena mreža koja ima 1,9 milijuna korisnika. Nudimo Vam usluge izrade i vođenja poslovne stranice, dodavanje sadržaja i usluge oglašavanje na Facebook-u.

Dodatne usluge marketinga

Za klijente koji traže dodatne usluge nudimo i usluge marketinga sadržajem, e-mail marketing i druge usluge digitalnog marketinga koje su vam potrebne za ostvarivanjem novih poslovnih prilika.